Referenties

Lees hier meer over onze succesvolle samenwerking met klanten en diverse ondernemers!

Sanidrome Hofland
Sanidrome Hofland werkt al ruim 20 jaar samen met Tegelzetbedrijf van Zoeren om de meest inspirerende badkamers te verwezenlijken.

Kijk voor meer informatie voor uw droombadkamer op www.sanidrome.nl/hofland

Legemaat & van Elst
Wij, aannemersbedrijf Legemaat & van Elst, werken al vele jaren samen met Tegelzetbedrijf van Zoeren. Op het gebied van nieuwbouw, verbouw of restauratie besteden wij het tegelwerk graag uit aan Tegelzetbedrijf van Zoeren. Zo zijn wij zeker van een mooi eindresultaat.

Hebt u vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf, kijk dan op www.legemaatvanelst.nl

Familie van Vliet
In de periode 2004/2005 heeft Tegelzetbedrijf van Zoeren al het tegelwerk in onze nieuwe woning in Zwartebroek verzorgd en dit was bepaald geen standaard klusje. Neem alleen al de mozaiek “knuffelmuur”, maar alle werkzaamheden zijn tot uiterste tevredenheid uitgevoerd. Contact met de mensen van het bedrijf was bijzonder prettig. Wij zijn 100% tevreden!

Gert en Nans van Vliet

Wim van Baggem
De Vereniging van Eigenaren “van Gogh” te Nieuwegein heeft door Tegelzetbedrijf van Zoeren een antisliptegelvloer voor de entree van het appartementengebouw laten plaatsen. Over de kwaliteit, vakbekwaamheid, nakomen van gemaakte afspraken en uitvoering van de werkzaamheden zijn wij zeer tevreden.

Wim van Baggem
Secretaris “van Gogh”.