Tegelzetbedrijf van Zoeren is gespecialiseerd in de volgende diensten:

Advies op maat
Wij geven u een uitgebreid advies over tegels. Na het aanhoren van uw wensen adviseren wij over het soort, maat, kleur, verwerkingspatroon en ondergrond. Ook de verwerking van natuursteen ligt bij ons in goede handen door onze jarenlange ervaring met allerlei soorten en maten. Hierbij is het niet alleen belangrijk de juiste steensoort te bepalen, ook de verwerking en behandeling van het natuursteen is van groot belang.

Wand en vloertegelwerk
Wand- en vloertegelwerk spelen een belangrijke rol in het hele afbouw proces. Een mooie, passende tegel en een zorgvuldige verwerking zijn de ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. Wij bekijken per project wat kwalitatief de beste manier is om dit eindresultaat te bereiken. Daarmee houden we rekening met ondergrond, het te verwerken materiaal en de verschillende gereedschappen die we daarbij gebruiken.

Zandcement dekvloeren
Om een kwalitatief goed eindresultaat te krijgen moet de ondergrond voor het tegelen goed zijn. Daarom brengen wij voor tegelvloeren de zandcement dekvloer meestal zelf aan of het egaliseren van uw vloer indien nodig. Door deze voorbereidingen creëren wij een goede basis om op de kunnen tegelen, kunnen we direct rekening houden met eventuele afvoerputjes, vloerhoogtes en aansluitingen op andere vloerdelen. Dit ziet u direct terug in het eindresultaat.

Leveren van tegels en bouwmateriaal
U wilt dat, na een goed advies en een weloverwogen keuze, de bestelde bouwmaterialen op tijd en netjes worden afgeleverd. Hiervoor hebben wij goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. Wij verzorgen een soepele organisatie en verloop van het tegelwerk.