Tegelzetbedrijf van Zoeren is gespecialiseerd in de volgende diensten:

Advies op maat
Wij geven u een uitgebreid advies over tegels. Het soort, maat, kleur, verwerkpatroon en ondergrond zijn van groot belang. Ook op het gebied van natuursteen geven wij u advies op maat. Hierbij is het niet alleen belangrijk de juiste steen soort te bepalen, ook de verwerking en behandeling van het natuursteen is van groot belang. Door onze jarenlange ervaring met allerlei soorten en maten ligt de verwerking van natuursteen bij ons in goede handen.

Wand en vloertegelwerk
Wand en vloertegelwerk spelen een belangrijke rol in het hele afbouw proces. Een mooie, passende tegel en een zorgvuldige verwerking zijn de ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. Wij bekijken per project wat kwalitatief de beste manier is om dit eindresultaat te bereiken. Daarmee houden we rekening met ondergrond, te verwerken materiaal en de verschillende gereedschappen die we daarbij gebruiken.

Zandcement dekvloeren
Om een kwalitatief goed eindresultaat te krijgen moet de ondergrond voor het tegelen goed zijn. Daarom brengen wij voor tegelvloeren de zandcement dekvloer meestal zelf aan. Ook het egaliseren van uw vloer is bij ons in goede handen. Door deze voorbereidingen creëren we een goede basis om op de kunnen tegelen, en kunnen we direct rekening houden met eventuele afvoerputjes, vloerhoogtes en aansluitingen op andere vloerdelen. Dit ziet u direct terug in het eindresultaat.

Leveren van tegels en bouwmateriaal
U wilt dat, na een goed advies en een weloverwogen keuze, de bestelde bouwmaterialen op tijd en netjes worden afgeleverd. Hiervoor hebben wij goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. Wij verzorgen een soepele organisatie en verloop van uw (ver)bouwproject.